Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Vetëvendosje do të ngritë kallëzim penal ndaj Shpend Ahmeti, për shkak të kritereve që ka vendosur për kiosqet
Vetëvendosje do të ngritë kallëzim penal ndaj Shpend Ahmeti, për shkak të kritereve që ka vendosur për kiosqet

Vetëvendosje do të ngritë kallëzim penal ndaj Shpend Ahmeti, për shkak të kritereve që ka vendosur për kiosqet

Lëvizja Vetëvendosje do të ngritë kallëzim penal ndaj kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti, për shkak të kritereve që ka vendosur për kiosqet në kryeqytet. Këtë e ka bërë të ditur asamblisti i kësaj partie në Prishtinë, Egzon Azemi, në mbledhjen Kuvendit Komunal. Ai tha se interesi i korporatave nuk do të duhej të jetë politikë e komunës, por do të duhej të ishte interesi i qytetarëve. Kriteri i përcaktuar që aplikuesi të ketë së paku 5 markete dhe qarkullim vjetor 5 milionë euro, sipas Azemit vërteton qartë se kujt i dedikohen këto favore. Teksa e quajti vendim joligjor vendimin për vendosjen e kritereve për kiosqet. Sipas tij, do të ishte e rrugës që pikërisht ndërmarrjeve me qarkullim prej 5 milionë euro, të mos iu lejohet aplikimi për kiosqet. E pezullimin e këtij procesi e ka kërkuar edhe grupi i asamblistëve të LDK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Thaçi e kujton masakrën e Srbrenicës në të cilën para 25 viteve u vranë mbi 8 mijë civilë nga forcat serbe

Kryetari Thaçi e kujton masakrën e Srbrenicës në të cilën para 25 viteve u vranë mbi 8 mijë civilë nga forcat serbe

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka përkujtuar masakrën e Srbrenicës në Bosnje e Hercegovinë ku ...