Fatmir Xhafaj

Xhafaj: Ligjet e reformës, javën e ardhshme në Kuvend

Ministri i ri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Fatmir Xhafaj ka thënë gjatë ditës së sotme se të gjitha ligjet e parashikuara të reformës në drejtësi janë miratuar me shumicë të kualitative. “Përmbyllëm të gjitha ligjet e reformës në drejtësi dhe javën e ardhshme këto ligje do të shkojnë në Kuvend”, ka theksuar Xhafaj. Me tutje ai ka shtuar se, ligjet i janë nënshtruar një procesi të diskutimit të gjerë publik dhe me ekspertë të atashuar në institucione.  Gjithashtu edhe deputetja e PS-së, Vasilika Hysi ka nënvizuar se, këto ligje janë në interes të qytetarëve. “Ndaj ftoj opozitën të vijë t’i votojë, pasi nuk janë ligje politike”, ka deklaruar Hysi.

Kontrolloni gjithashtu

Christopher Hill: Shkëmbimi i territoreve në mes të Kosovës e Serbisë nuk është në agjendën e Uashingtonit

Christopher Hill: Shkëmbimi i territoreve në mes të Kosovës e Serbisë nuk është në agjendën e Uashingtonit

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, Christopher Hill, gjatë qëndrimit në Bujanoc …