vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Zëvendëskomandanti i Komandës së Forcave Tokësore, Gëzim Hazrolli gradohet në gjeneralmajor
Zëvendëskomandanti i Komandës së Forcave Tokësore, Gëzim Hazrolli gradohet në gjeneralmajor

Zëvendëskomandanti i Komandës së Forcave Tokësore, Gëzim Hazrolli gradohet në gjeneralmajor

Gjeneralbrigade Gëzim Hazrolli është graduar nga kryetari Hashim Thaçi në gjeneralmajor. Lajmin e ka bërë me dije për “Epokën e re” një burim brenda MFSK-së. Gjeneralmajor Gëzim Hazrolli tani do jetë drejtor i operacioneve në Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Hazrolli ka qenë zëvendëskomandant i Komandës së Forcave Tokësore Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në mbështetje të kompetencave të tij kushtetuese e ligjore dhe në pajtim me rekomandimin e përbashkët të Ministrit të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe komandantit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, javën e kaluar ka bërë edhe disa gradime dhe emërime të reja në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shprehu shqetësim për menaxhimin e parasë publike në Kosovë, veçanërisht ...