MIT KS
Fillimi / Institucionet / Zëvendësministri Dukolli takon zonjën Genoveva Ruiz-Calavera

Zëvendësministri Dukolli takon zonjën Genoveva Ruiz-Calavera

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Çerkin Dukolli u takua me Drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian në Drejtorinë e Përgjithshme për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim , zonjën Genoveva Ruiz-Calavera.

Temë diskutimi ishte përmbushja e obligimeve nga Agjenda e Reformës Evropiane (ERA) nga Institucionet e Republikës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...