vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / OVL e UÇK-së, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë shkelur ligjin
OVL e UÇK-së, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë shkelur ligjin

OVL e UÇK-së, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë shkelur ligjin

OVL e UÇK-së, nëpërmjet një komunikate, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të gjithë ata që kanë shkelur ligjin, që kanë kryer vepra penale dhe kanë manipuluar me listat e veteranëve, por shprehet është kundër fushatës së mediave dhe individëve të caktuar, që përmes rasteve individuale të njollosin të gjithë veteranët e luftës së UÇK-së. Përgjegjësia penale është individuale dhe të gjithë ata që kanë kryer vepra, duhet të përgjigjen para ligjit, pavarësisht se çfarë kategorie të qytetarëve i takojnë, thuhet në komunikatë. Kjo organizatë ka shprehur gatishmërinë që të bashkëpunojë me Prokurorinë e shtetit, për të hetuar dhe zbardhur të gjitha rastet e manipulimit me listat e veteranëve.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga nga forcat ushtarake e policore serbe

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga forcat ushtarake e policore serbe

Me rastin e shënimit të 19-vjetorit të masakrës së Dubravës, sot (e martë) nga ora ...