Brickos

8 raste të dhunës në familje janë raportuar në Policinë e Kosovës vetëm gjatë 24 orëve të fundit

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm brenda 24 orëve të fundit, janë raportuar 8 raste të dhunës brenda familjes. Nga ky njoftim mësohet se në shumicën prej tyre  burri ka sulmuar gruan por ka raste dhune mes prindërve dhe fëmijeve të tyre. Organet kompetente kanë trajtuar të gjitha këto raste dhe kanë marrë masa adekuate, varësisht nga natyra e rastit dhe provave të ofruara. Nuk duhet përjashtuar mundësinë qe numri i rasteve të dhunës të jetë edhe më I madh sepse ka mundësi që disa prej tyre të mos raportohen fare në organet përkatëse dhe kështu mbesin të pa evidentuara.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti: Albin Kurti mendon që zgjedhjet të mbahen në korrik, për shkak të ardhjes së emigrantëve nga Diaspora

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti, gjatë një debati televiziv ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti …