AAK-së në Ferizaj iu bashkuan 100 anëtarë të rinj

AAK-së në Ferizaj iu bashkuan 100 anëtarë të rinj

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës thotë se gjatë të dieles mbi 100 anëtarë të rinj iu bashkuan kësaj partie dega në Ferizaj. “Pensionist, punëtorë, arsimtar, student, të rinj dhe të reja i dhanë mbështetje të fuqishme kandidatit për deputet nga Ferizaji, Xhavit Zariqi”, thuhet në njoftimin e AAK-së. Nënkryetari i Komunës së Ferizajit, njëherazi kandidat për deputetë, Xhavit Zariqi, pasi ua shpërndau librezat e anëtarësisë, iu uroj mirëseardhje në shtëpinë e Aleancës dhe i falenderoj për mbështetjen, përkrahjen dhe besimin e tyre, që po e tregojnë për të nominuarin për kryeministër të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …