leoni

Adem Grabovci

Adem Grabovci thotë se EULEX-i nuk ka të drejtë të përgjojë as t’i publikojë ato

Duke folur për shkrimin e publikuar në portalin e ashtuquajtur, “Insajder”, i cili është  në shërbim të UDB-së dhe EULEX-it, shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka deklaruar për mediet se shkrimet e shpifjet e tilla  ia rikujtojnë  kohën kur e ka  arrestuar UDB-ja Jugosllave. Më kujtojnë kohën kur më kishin akuzuar për veprat e mira për të mirën e vendit në vitin 1984. Më patën bërë akuza të rënda dhe kur i lexoja në burg, mendoja kush është ky njeri. Edhe tash po ndodhë e njëjta gjë, nuk është shumë e panjohur. Tendenca për të eliminuar njerëz është shumë e madhe, ka thënë Adem Grabovci, dhe është zotuar se në momentin kur do të kthehet në Kosovë, do të marrë të gjitha masat e kësaj çështje, sepse EULEX nuk ka të drejtë të përgjohet në këtë mënyrë”, ka thënë mes tjerash Grabovci për “Zërin”.

Kontrolloni gjithashtu

Alicia Kearns: Bashkimi Evropian është joproduktiv për de-përshkallëzimin e situatës në veri, duke inkurajuar Beogradin

Kearns: Të mos lejojmë akterët armiqësorë ta rindezin konfliktin në Kosovë

Deputetja e Britanisë së Madhe, Alicia Kearns ka bërë thirrje që të mos lejohet rindezja …