Agim Musliu: Është bërë dëm në rastin e vrasjes në Gllogjan kur është përfolur për lidhje të mundshme me terrorizëm

Eksperti i çështjeve të sigurisë, Agim Musliu, thotë se vendi i ngjarjes pas krimit do të duhej izolur shumë shpejt për të mos u prishur provat. Ai në një debat televiziv  thotë se është bërë dëm në rastin e vrasjes në Gllogjan kur është përfolur për lidhje të mundshme me terrorizëm. “Të gjitha institucionet e sigurisë janë deklaruar se në këtë rast nuk ka motive terrorizmi. Kushdo që ka folur për terrorizëm ka gabuar dhe është ngutur. Dëmi tashmë është bërë dhe e ka marrë dhenë. Dihet si qëndron definicioni i rasteve që mund të lidhen me terrorizmin”, deklaroi Musliu. “Mediat serbe e kanë përdorur rastin për të paraqitur Kosovën si vend të pasigurt. Asnjë krim nuk është i përkryer dhe gjithmonë ka gjurmë që lihen në vendin e ngjarjes.  Nëse policia nuk del me kohë ne vendin e ngjarjes mund të prishen disa gjurmë me rëndësi”, tha, Agim  Musliu.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …