KEK
Fillimi / Lajmet / Agjencia e Menaxhimit Emergjent bën të ditur se numri i zjarreve është në rënie dhe situata është e menaxhueshme
Agjencia e Menaxhimit Emergjent bën të ditur se numri i zjarreve është në rënie dhe situata është e menaxhueshme

Agjencia e Menaxhimit Emergjent bën të ditur se numri i zjarreve është në rënie dhe situata është e menaxhueshme

Agjencia e Menaxhimit Emergjent bën të ditur se gjendja në terren paraqitet e menaxhueshme nga strukturat operative për zjarrfikje dhe shpëtim në të gjitha komunat e Kosovës. Kjo agjenci ka thënë se numri i zjarreve në tërë territorin e vendit është në rënie, ndërsa kërcënim serioz mbetet zjarri i shpërfaqur nga data 5 gusht në Komunën e Vitisë, fshati i Ri, ku ndërveprojnë të gjitha kapacitetet në dispozicion të Komunës përkatëse, ndërsa në ndihmë sipas nevojës u janë vënë në dispozicion edhe Komunat fqinje si, Gjilani, Ferizaj dhe Dardana. Kurse, situata në parkun nacional Bjeshkët e Nemuna lokacioni Shtupe është e menaxhueshme nga kapaciteti lokal.

Kontrolloni gjithashtu

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Në takimin e sotëm të Komisionit për Punë të Jashtme, deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ...