Aktivitete të Lidhjes së Shkrimtarëve e Kosovës, në Hajvali dhe në Pejë

Aktivitete të Lidhjes së Shkrimtarëve e Kosovës, në Hajvali dhe në Pejë

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës të premten, më 12.10.2018, në orën 12.15, organizon një takim letrar me nxënësit e SHF “Afrim Gashi” të Hajvalisë, KK Prishtinë. Pos anëtarëve të LSHK-së, punimet e tyre do t’i lexojnë edhe nxënësit e kësaj shkolle, kurse, përveç pikave muzikore, do të zhvillohet edhe një bisedë rreth krijimtarisë letrare.

Të shtunën, më 13.10.2018, në orën 12, Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Qendra Kulturore e Pejës organizojnë akademi letrare për poetin, kritikun, shkencëtarin e pedagogun Prof. dr. Muhamed Kërveshi, në sallën e Kuvendit komunal të Pejës. Për Prof. Kërveshin dhe veprimtarinë e tij letrare, shkencore e pedagogjike do të flasin kolegë e studiues, kurse, pos deklamimeve të vargjeve të tij, do të ketë edhe pika muzikore-artistike. Shkrimtari, studiuesi e pedagogu Kërveshi është ndër emrat më të shquar të letërsisë shqiptare. Akademia mbahet në përkujdesje të kryetarit të komunës së Pejës, z. Gazmend Muahxheri.

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …