PDK

Partia Demokratike e Kosovës mbanë Konventën për hapjen zyrtare të procesit të zgjedhjeve të brendshme

Partia Demokratike e Kosovës sot do të mbajë Konventën për hapjen zyrtare të procesit të zgjedhjeve të brendshme. Në këtë mbledhje, do të marrë pjesë edhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, i cili në krye të PDK-së ishte vendosur pas largimit të Hashim Thaçit dhe zgjedhjes në postin e kryetarit të Kosovës.  Kryetari i PDK-së Kadri Veseli ditë më parë ka thënë se PDK-ja është në procesin e reformimit, dhe se në këtë parti  nuk do të ketë vend për ata që janë të korruptuar dhe të cilët  kanë dëmtuar këtë subjekt.

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …