leoni

Ali Ahmeti

Ali Ahmeti: LPK-ja themeloi UÇK-në UÇPMB-në dhe Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare

Në fjalimin e tij, mbajtur në ceremoninë përkujtimore të përvjetorit të vdekjes së veprimtarit Bajrush Xhemaili, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, ka deklaruar se gjenerata e Bajrushit dhe bashkëveprimtarëve të tij plasoi rrugën çlirimtare në Kosovë, Maqedoni dhe Luginë të Preshevës, raporton “Flaka”. “Ushtria Çlirimtare e Kosovës, Ushtria Çlirimtare Kombëtare dhe UÇPMB-ja kanë një datë themelimi. Nuk ka dy data themelimi. Kanë një themelues. Është Lëvizja Popullore e Kosovës ajo. Çdo gjë tjetër nuk është e vërtetë”, ka thënë lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, duke kujtuar veprimtarin, Bajrush Xhemali dhe bashkëveprimtarët e kohës që vepruan brenda radhëve të LPK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …