Alim Rama dhe Sami Kutreshi sërish i “vërsulen” kryetares të KQZ-së, Valdete Daka

Alim Rama dhe Sami Kutreshi sërish i “vërsulen” kryetares të KQZ-së, Valdete Daka

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhjen e radhës. Kryeshefi Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj ka bërë të ditur se priten të bëhet pranimi i kontingjentit të tretë të pakove me fletëvotimeve nga dy posta. Ai ka thënë se vetëm me 6 shkurt dhe 8 shkurt është bërë pranimi i më shumë se 5 mijë pakove nga diaspora me fletëvotime.  Ndërkohë, përfaqësuesin i Vetëvendosjes  në KQZ, Alim Rama  tha se video-mesazhi për tu bërë thirrje qytetarëve që të marrin pjesë në zgjedhje, nuk duhet të bëhet nga një person që e ka humbur “kredibilitetin dhe që e konsideron veten person të urryer”. Ndërkohë, Sami kurteshi i Vetëvendosjes ka thënë se mbledhja është mbyllur në mënyrë qyqare. Ti vet ke deklaruar që je personi më i urryer”, ka thënë Kurteshi, duke shkëputur nga kontesti një fjali të zonjës Daka e cila e mllefosur kishte shprehur shqetësimin e saj ndaj sulmeve të vazhdueshme  të këtyre dy zyrtarëve të Vetëvendosjes.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …