Fillimi / Lajmet / Ambasada amerikane ju bën thirrje qytetarëve që të raportojnë çdo parregullsi që hasin gjatë procesit zgjedhor
Ambasada Amerikane në Prishtinë kërkon që në insitucione të emërohen profesionistë me përvojë e jo aleatë politikë

Ambasada amerikane ju bën thirrje qytetarëve që të raportojnë çdo parregullsi që hasin gjatë procesit zgjedhor

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, ju ka bërë thirrje qytetarëve që të raportojnë për parregullsitë që vërejnë në zgjedhje. “Nëse sheh diçka, thuaj diçka. Raportoni çdo parregullsi dhe shkelje lidhur me zgjedhjet në Policinë, Prokurorinë, autoritetet zgjedhore ose mediat e Kosovës. Zgjedhjet Komunale të Kosovës 2021”, thuhet në njoftim e ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Si shkak i erërave të fuqishme që kanë mbretëruar në Kosovë mbi 100 mijë qyetarë kanë mbetur pa energji elektrike

Ministria e Ekonomisë   zotohet se do  të ndajë  75 milionë euro, për sunvencionimin e energjisë për qytetarët dhe bizneset

 Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE), institucion i pavarur përgjegjës për përcaktimin e tarifave që ...