MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ambasada Amerikane në Prishtinë apelon të gjithë shtetasit e saj në Kosovë që të regjistrohen në “step.state.gov”
Ambasada amerikane kërkon që vendimi i Gjykatës Kushtetuese të respektohet nga secila parti dhe secili institucione

Ambasada Amerikane në Prishtinë apelon të gjithë shtetasit e saj në Kosovë që të regjistrohen në “step.state.gov”

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka njoftuar qytetarët amerikanë që jetojnë në vendin tonë se vazhdimisht është duke iu ndihmuar atyre lidhur me pyetjet që parashtrojnë. Kjo ambasadë ka ftuar shtetasit amerikanë që gjenden në Kosovë të regjistrohen në “step.state.gov”në mënyrë që të marrin informacionin më aktual se si seksioni Konsullor i Ambasadës është duke punuar dhe mundësuar kthimin e tyre në ShBA. “Ne kemi qenë duke ndihmuar amerikanët që dëshirojnë të kthehen në shtëpi në javët e fundit. Një tjetër fluturim riatdhesimi për në Amerikë duhet të niset nesër, për të gjithë ata që kanë rezervimet, ne mezi presim t’ju shohim në aeroport”, ka njoftuar Ambasada e ShBA-së në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi

Kryetari, Thaçi, kërkoi nga Kuvendi që ta formojë sa më shpejt Qeverinë e re, e cila do të drejtohet nga Avdullah Hoti

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka kërkuar nga Kuvendi që ta formojë sa më shpejt ...