Jorn Rohde

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka folur për rrugën që Kosova duhet të bëjë drejt Bashkimit Evropian

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka folur për rrugëtimin e Kosovës që duhet të bëjë drejtë Bashkimit Evropian. Ai ka thënë se Kosova duhet t’i kushtojë shumë rëndësi edhe punës së saj për anëtarësim në Këshillin e Evropës. “Dua të kthehem tek vendimi i duhur në kohën e duhur, cila është nevoja tani sipas meje, është Këshilli i Evropës, sepse KE është paradhoma për anëtarësimin në Bashkimin Evropian, nëse nuk kaloni këtu është vështirë që të shkoni tek hapi tjetër”, ka thënë Rohde në konferencën “Diplomacia parlamentare për sigurinë dhe integrimin euro-atlantik”.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Haxhiu: Kaq keq, e kaq tradhtisht si Albin Kurti, nuk ka vepruar as Esat Pashë Toptani

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka reaguar ndaj kryeministrit Kurti i cili akuzoi  ish kryeministrat …