Fillimi / Lajmet / Ambasadorja amerikane në OKB, Nikky Haley, kishte kërkuar inicimin e strategjinë dalëse për UNMIKU-n nga Kosova
Ambasadorja amerikane në OKB, Nikky Haley, kishte kërkuar inicimin e strategjinë dalëse për UNMIKU-n nga Kosova

Ambasadorja amerikane në OKB, Nikky Haley, kishte kërkuar inicimin e strategjinë dalëse për UNMIKU-n nga Kosova

Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Kombeve të Bashkuara Antonio Guterres po e shqyrton iniciativën amerikane për inicimin e strategjisë dalëse për misionin e OKB-së në Kosovë. E pyetur nëse Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara e ka marrë letrën e ambasadores amerikan në OKB Nikki Haley dhe cilat janë procedurat e hapat e ardhshëm e të mundshëm, nga Zyra e zëdhënësit të sekretarit të OKB-së, është thënë se tash për tash mund të thuhet se Sekretari i Përgjithshëm e ka parë letrën dhe po e shqyrton. Në letrën e 9 tetorit që ia kishte dërguar Guterresit, ambasadorja amerikane në OKB Haley, kishte kërkuar inicimin e strategjinë dalëse për UNMIKU-n që do të thotë largimin e tij nga Kosova.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...