KEK
Fillimi / Kultura / Arbana Delia: Lëri përballë teje…
Arbana Delia

Arbana Delia: Lëri përballë teje…

Lëri përballë teje të rrinë të gjithë…

Edhe ata që të zhgënjyen

Lëri…

Ti mos e ul shikimin,

Qerpik mos luaj

As koken anash mos e kthe,

Mos u drodh n’bindjet e tua.

Rri përballë me të gjithë

Pa u tjetërsuar.

Kohë e ikur s’kthehet dot,

është marrëzi ta kërkosh apo ta vajtosh.

Se dhe ajo ka vlerën e saj

Ndaj mos i shaj ata që kohë nga koha jote ju ke fal.

 

As të pa vlerë mos i quaj

As vjedhës të kohës, jo mos u thuaj.

Lëri…

Lëri për aq kohë sa koha nuk i vret, as nuk i fal,

Lëri se dhe koha ka daltën e saj

Sikur kohën mos tua kishe fal,

Vallë, si do t’i dalloje engjujt nga djajtë?

Lëri…

Kontrolloni gjithashtu

As shiu nuk e ndali përformancën e “Shqiponjës”, në natën e dytë të festivalit “Hasi jehon”

Festivalit “Hasi Jehon” propozohet që të merr statusin e asetit në Mbrojtje të Përhershme

Mbrëmë, në Shtëpinë e Kulturës “Reshat Çoçaj” ka nisur edicioni i 32 e Festivalit “Hasi ...