KEK
Fillimi / Lajmet / Arian Zeka: Tubimet elektorale të partive politike në sallat e hoteleve, gjatë masave kufizuese janë dyfytyrëshe
Arianit Zeka

Arian Zeka: Tubimet elektorale të partive politike në sallat e hoteleve, gjatë masave kufizuese janë dyfytyrëshe

Drejtori ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka ka deklaruar për mediet se tubimet elektorale të partive politike në sallat e hoteleve, gjatë masave kufizuese lidhur me përhapjen e pandemisë së virusit korona konsiderohen të padrejta. Ai thotë se këto tubime janë dyfytyrësi e partive politike. “Është dyfytyrësi e të gjitha partive politike që veprojnë në këtë mënyrë, e posaçërisht e atyre që kanë qenë pjesë e pushtetit ose pjesë e institucioneve, për gjatë vitit 2020, përkatësisht që nga muaji mars, sidomos nga ata që i kanë marr ato vendime për kufizimin e aktiviteteve ekonomike, e të njëjtit janë ata që i shkelin ato vendime”, thotë Zeka. Po shohim që po aplikohen edhe gjoba ndaj tyre, por gjoba si e tillë nuk do të duhej të kishte kurrfarë efekti për aq kohë për ato parti nuk është e vetëdijshme për veprimet që i marrin, e për aq kohë sa janë të vetëdijshme se janë mbyllur mijëra vende të punës, pikërisht në sektorin e gastronomisë, në atë të shërbimit të ushqimit, janë sallat e hoteleve ku për shkak të reduktimit të numrit të vizitorëve ose veprimeve të tjera kufizuese janë ballafaquar me reduktim gati absolut të të hyrave të tyre dhe është dashur t’i mbyllin vendet e punës”, tha ai.( Telegraf)

Kontrolloni gjithashtu

PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

Kandidatët për deputetë nga subjektet e ndryshme politike kanë pasur të drejtën për ankesa në ...