Airport Adem Jashari
valamobile
akp deri me 5 maj
MIT
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Lajmet / Avdullah Hoti ka nënshkruar peticionin e nisur nga këshilli i qytetarëve në Rahovec lidhur me autostradën e Dukagjinit
Avdullah Hoti ka nënshkruar peticionin e nisur nga këshilli i qytetarëve në Rahovec lidhur me autostradën e Dukagjinit

Avdullah Hoti ka nënshkruar peticionin e nisur nga këshilli i qytetarëve në Rahovec lidhur me autostradën e Dukagjinit

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se ka nënshkruar peticionin e nisur nga këshilli i qytetarëve në Rahovec lidhur me autostradën e Dukagjinit. Ai ka thënë se peticioni “përfshinë qëndrimin e LDK-së se autostrada duhet të jetë në shërbim të qytetarëve dhe se para ndërtimit të saj, komunat nga bie kjo autostradë, kanë prioritete tjera, në veçanti zgjerimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore nga Radiniqi, impiantet e ujërave të zeza për të mbrojtur Drinin e Bardhe nga Klina deri në Prizren, funksionalizimi i hekurudhës nga Klina në Prizren dhe subvencionimi më i mirë i bujqve dhe blegtorëve”.

Kontrolloni gjithashtu

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës mbahet Akademi në 30 vjetorin e Konferencës së parë të OMLK-LPK-së

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës u mbajt Akademi në 30-vjetorin e Konferencës së parë të OMLK-LPK-së

Shoqëria “Lëvizja” ka organizuar sot në Institutin Albanologjik të Prishtinës Akademi jubilare me rastin e ...