MIT KS
Fillimi / Lajmet / Hoti: Nuk varet nga LDK-ja nëse Nisma Socialdemokrate do të merr pjesë në një koalicion paszgjedhor qeveritar
Avdullah Hoti: Kemi pas refuzim të administratës amerikane për të bashkëpunuar me kryeministrin në detyrë

Hoti: Nuk varet nga LDK-ja nëse Nisma Socialdemokrate do të merr pjesë në një koalicion paszgjedhor qeveritar

Anëtari i Kryesisë së LDK-së, Avdullah Hoti ka thënë se nuk varet nga LDK-ja nëse Nisma do të merr pjesë në një koalicion paszgjedhor qeveritar. “Nuk na takon neve që të vendosim për përfshirjen e Nismës në një koalicion paszgjedhor. Kjo i takon partisë së parë. VV ka marrë më shumë vota dhe si parti e parë themelon qeverinë. Nuk na takon neve”, thotë Hoti. “Matematikat për formimin e Qeverisë i bën partia fituese. Partia e parë e merr mandatin dhe pastaj i fton partitë tjera për koalicion”, tha ai. Ai po ashtu ka thënë se votuesi ka vendosur edhe për postin e  kryeministrit, pasi VV ka marrë vota më shumë se LDK.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...