Azem Syla

Avokati, Tomë Gashi konfirmoi se Azem Syla është kthyer në Kosovë

Avokati Tomë Gashi ka konfirmuar se Azem Syla i kërkuar nga EULEX-i dhe Policia e Kosovës, Azem Syla është kthyer në Kosovë. Ai ka bërë të ditur se tash për tash nuk e di se ku do të dërgohet ai meqë nuk ka urdhër arrest për ta dërguar në Gjykatë. Azem Syla është këtu dhe do të presim tash për të pa se ku do të dërgohet, ndoshta në Prokurori, e jo Gjykatë sepse unë s’kam asnjë urdhër arrest për të”, ka thënë Gashi për mediet. Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Azem Syla është i dyshuar për krim të organizuar dhe shpëlarje parash.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …