Fillimi / Lajmet / Bashkësia Islame e Kosovës sivjet nuk do të organizojë pritje të liderëve shtetëror për shkak të epidemisë
Bashkësia Islame e Kosovës sivjet nuk do të organizojë pritje të liderëve shtetëror për shkak të epidemisë

Bashkësia Islame e Kosovës sivjet nuk do të organizojë pritje të liderëve shtetëror për shkak të epidemisë

Bashkësia Islame e Kosovës, këtë vit nuk do të organizojë pritjen e liderëve shtetëror, siç bën çdoherë. Kjo për shkak të rrezikut të përhapjes së pandemisë COVID-19. Këtë e kanë bërë të ditur vetë zyrtarë të BIK-ut. Ndryshe, çdo vit ky institucion organizon pritje në zyrat e bashkësisë për nder të festës të Bajramit. Në këtë pritje marrin pjesë liderë të ndryshëm shtetërorë.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...