KEK
Fillimi / Institucionet / Begaj: Qytetarë, respektoni rregullat, bëni kujdes

Begaj: Qytetarë, respektoni rregullat, bëni kujdes

Shtabi komunal për menaxhimin e situatës me COVID-19 në Malishevë, i drejtuar nga kryetari i komunës, Ragip Begaj, e ka mbajtur mbledhjen e radhës, ku është shqyrtuar situata aktuale në Malishevë. Me këtë rast, kryetari Begaj, ju ka bërë thirrje qytetarëve që të vazhdojnë ti respektojnë rregullat dhe udhëzimet për tu mbrojtur nga virusi i COVID-19. “Rritja e rasteve të prekur me këtë virus, e ka bërë situatën shumë shqetësuese në komunën tonë, por kjo është duke u menaxhuar dhe të gjitha organet relevante që janë në terren duke u marrë me menaxhim të situatës”, tha Begaj. Në këtë mbledhje u shpreh shqetësimi për rrezikun që mund të paraqitet gjatë marrjes së pagesave të rasteve sociale, të cilat janë dalë sot, sepse kjo mund të sjellë problem serioz, prandaj ju bëhet thirrje qytetarëve, që të ruajnë distancën gjatë pritjeve për marrjen e pagesave të tyre. Sa i përket furnizimeve me mallra ushqimore, situata është e mirë dhe ka furnizime të mjaftueshme, e po ashtu edhe furnizimi me barna në barnatore është i mirë dhe nuk ka vend për shqetësim. E vetmja gjë që ju kërkohet qytetarëve është respektimi i rregullave dhe udhëzimeve për tu mbrojtur, prandaj ju bëhet thirrje që të qëndrojnë në shtëpi dhe të mos lëvizin pa nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj bashkë me Drejtorin e DKA-së Vishaj, ishin në takimin virtual që ka pasur Kryeministri Hoti

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me Drejtorin e DKA-së Bekim Vishaj, ishin ...