Behar Selimi emërohet zëvendësministër i MPB-së, ndërsa Nehat Mustafa shkon në MTI

Behar Selimi emërohet zëvendësministër i MPB-së, ndërsa Nehat Mustafa shkon në MTI

Zëvendësministri i deritashëm i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Nehat Mustafa nga tash e tutje do të jetë në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, në të cilën po ashtu do jetë zëvendësministër. Ndërsa Behar Selimi i cili ka qenë ish-Drejtor i Policisë së Kosovës do të jetë zëvendësministër i MPB-së.

Kontrolloni gjithashtu

Taulant Balla

Taulant Balla: Javën e ardhshme do të mbahet konferenca e parë ndërqeveritare, BE-Shqipëri

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla tha se javën e ardhshme do …