Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Bekim Haxhiu: Qeveritë Hoti e Kurti iu nënshtruan Serbisë, lejuan shkeljen e sovranitetit të Kosovës në veri
Bekim Haxhiu: Edhe qeveria aktuale sikurse ajo paraprake kanë dështuar në menaxhimin e pandemisë

Bekim Haxhiu: Qeveritë Hoti e Kurti iu nënshtruan Serbisë, lejuan shkeljen e sovranitetit të Kosovës në veri

Qeveritë Hoti e Kurti iu nënshtruan Serbisë, duke lejuar shkelje të sovranitetit në veri të vendit.  Nga dje “Krizni Shtab” i veriut në koordinim me Beogradin ka caktuar orë policore në komunat veriore të Kosovës nga ora 21:00 deri në 05:00. Për këtë vendim fare nuk janë pyetur Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria e Kosovës, të cilat po nënshtrohen këtij vendim të Serbisë. Një situatë e njejtë kishte ndodhur edhe në Qeverinë Kurti, kur Qeveria e Serbisë kishte vendosur gjendjen e jashtëzakonshme dhe orën policore në veri në koordinim me këtë “Krizni Shabin” e veriut, ndërsa Qeveria Kurti i ishte nënshtruar një vendimi të tillë.Qeveria Kurti kishte shkuar edhe më larg me nënshtrim ndaj Serbisë, sa që kishte pranuar 200 “profesionistë shëndetësor” nga Serbia për të monitoruar situatën e pandemisës në Kosovë dhe kishte pranuar 1000 teste donacion nga Serbia, duke ndihmuar Vuçiqin e Serbinë të prezantohen si shumë “human” në mediat botërore. I proklamuar koalicioni i shpresës po na del të jetë koalicion i mashtrimit dhe nënshtrimit ndaj Serbisë, ka saktësuar, Bekim Haxhiu.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...