KEK
Fillimi / Lajmet / Berat Rukiqi: Qeveria e Kosovës do të ndaj mjete për bizneset dhe punëtorët e prekur nga masat e fundit anti-Covid
Berat Rukiqi: Qeveria do të ndaj mjete për bizneset dhe puntorët e prekur nga masat e fundit anti-Covid

Berat Rukiqi: Qeveria e Kosovës do të ndaj mjete për bizneset dhe punëtorët e prekur nga masat e fundit anti-Covid

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, pas një takimi me ministrin e Financave Hekuran Murati ka njoftuar se janë pajtuar që të subvencionohen 50 për qind e pagave të punëtorëve dhe 50 për qind e shpenzimeve të qirasë për sektorët të cilët janë ndikuar drejtpërdrejtë nga masat e fundit. Përmes një postimi ai ka thënë se mjetet do të ndahen, në fund të muajit prill, ose më së largu në fillim të muajit maj. Rukiqi tha se do të ndërmerren veprime shtesë për përkrahje te sektorëve me specifika të veçanta, përfshirë sektorin e transportit, pas diskutimeve që do të zhvillohen me këta sektorë.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të gjitha grave shtatëzëna

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë me dije se Qeveria ka marrë vendim për ...