Berat Rukiqi: Manipulimi statistikor nuk po ndalet, një shifër të ngadalësimit të inflacionit, në një muaj të vetëm kjo qeveri e quan sukses

Kryetari i OEK-ut Berat Rukiqi, shprehet skeptik për prioritet ekonomike duke u bazuar në përvojat e qeverive të kaluara

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Ruki ka thënë se idetë e prezantuar nga koalicioni qeverisë janë interesante, por që duhet zbatuar në kontekstin ekonomik që është ndërtuar deri më tani në vend. Ai thekson se bashkimi i ministrive, në veçanti të sektorit të ekonomisë, do të krijoj efekt pozitiv, dhe sipas tij, kjo fazë e bashkimit është mjaftë e vështirë. Rukiqi thotë se duke u bazuar në përvojat e qeverive të kaluara, është skeptik për prioritet ekonomike.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …