Betim Gjoshi

Betim Gjoshi: Qysh kanë fytyrë pushtetarët me dalë para aktivistëve të ndershëm të Vetëvendosjes

Zyrtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi ka komentuar deklaratën e ministrit të Infrastrukturës Liburn Aliu i cili tha se nuk e di nëse motra iu është punësuar nga MSH-ja. Gjoshi përmes një postimi në ‘Facebook’ e ka quajtur tallje me qytetarin e Kosovës këtë deklaratë të Aliut duke thënë se “është pasqyra e vërtetë e Vetëvendosjes.” “Qysh kanë fytyrë këta njerëz me dalë para aktivistëve të ndershëm të Vetëvendosjes që për kaq vite janë lënduar në protestat e tyre mashtruese e sot nuk i bëjnë hesap për asgjë dhe as telefonin nuk ua hapin.”, ka shkruar Gjoshi.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata Krimet e Luftës, në Gjakovë, dorëzoi kallëzim penal në Prokurorinë Speciale kundër serbit, Bozhidar Deliq

Shoqata Krimet e Luftës, në Gjakovë, dorëzoi kallëzim penal në Prokurorinë Speciale kundër serbit, Bozhidar Deliq

Shoqata Krimet e Luftës në Gjakovë, ka dorëzuar të martën kallëzim penal në Prokurorinë Speciale …