Bill Gates, kthimin në normalitet e sheh deri në fund të vitit 2021-ës nëse vaksina kundër virusit korona funksionon

Bill Gates, kthimin në normalitet e sheh deri në fund të vitit 2021-ës nëse vaksina kundër virusit korona funksionon

Vendet e pasura mund të kthehen në normalitet deri në fund të vitit 2021-ës nëse vaksina anti-COVID-19 funksionon, tha të martën themeluesi i Microsoft, Bill Gates. Vaksinat e zhvilluara nga Pfizer, BioNTech dhe AstraZeneca, Universiteti i Oksfordit janë dy nga kandidatët kryesorë në garën për dozën e parë që ta marrin miratimin rregullator në Perëndim për të parandaluar COVID-19. Gates shtoi se në Shtetet e Bashkuara njerëzit duhet të mendojnë për mënyra që të reduktohet hezitimi që të merret vaksina COVID-19 sapo të është gati.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …