kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Brenda pak ditëve nisin punimet për asfaltimin e të gjitha rrugëve në fshatin Irzniq

Brenda pak ditëve nisin punimet për asfaltimin e të gjitha rrugëve në fshatin Irzniq

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, nënkryetari Sami Cacaj dhe bashkëpunëtorë të tjerë sot kanë nënshkruar  kontratën me “Arfa Group’’ SH.P.K , për  asfaltimin e të gjitha rrugëve në fshatin Irzniq ku përfshihen  punët përgatitore, deri në asfaltim dhe sinjalizim.

Kryetari Ramosaj tha me këtë rast se jemi duke bër përpjekje që të krijojmë kushte më të mira infrastrukturore në të gjitha fshatrat e komunës së Deçanit sepse duke krijuar infrastrukturë të mirë krijomë edhe qasje më të lehtë për banorët e këtyre lokaliteteve dhe rrisim Zhvillimin Ekonomik. Ndryshe kontrata e nënshkruar sot për asfaltim të këtyre rrugëve kapë vlerën prej 187 mijë e 513.60 €uro.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...