Fillimi / Lajmet / Britanikët dhe holandezet fillojnë sot votimin për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Evropian
Britanikët dhe holandezet fillojnë sot votimin për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Evropian

Britanikët dhe holandezet fillojnë sot votimin për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Evropian

Holandezët dhe britanikët nisën sot votimin për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Evropian, ndërkohë që sondazhet parashikojnë një sukses të euroskeptikëve në të dy shtetet. Në total, mbi 400 milionë zgjedhës do të votojnë në 28 shtete për 751 deputetët evropianë. Këto zgjedhje do të zhvillohen deri të dielën. Rezultatet do të shpallen zyrtarisht duke filluar nga e diela në mbrëmje, pasi të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian të kenë mbyllur procesin e votimit.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka

Ish kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka i dorëzoi një kërkesë Avokati i Popullit për ta shqyrtuar shkarkimin e saj nga Vjosa Osmani

Ish kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka i ka dorëzuar një kërkesë Avokatit të  Popullit për ...