mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Certifikohen ushtarët e FSK-së të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin: “Mbijetesë në kushte vere”
Certifikohen ushtarët e FSK-së të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin: “Mbijetesë në kushte vere”

Certifikohen ushtarët e FSK-së të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin: “Mbijetesë në kushte vere”

Në kazermën “Evropianët e Rinjë” të Regjimentit të Mbrojtjes Civile në Pomozatin është mbajtur ceremonia e certifikimit për ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin: “Mbijetesë në kushte vere”. Në këtë trajnim kanë marrë pjesë ushtarë nga të gjitha njësitet e FSK-së. Trajnimi ishte intensivë dhe mjaft sfidues, por pjesëmarrësit me angazhimin e tyre kanë arritur që ta përfundojmë me sukses këtë trajnim.

Kontrolloni gjithashtu

Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin dhe garantuar sundimin e ligjit mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Kadri Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, sot e ka takuar një biznesmen që ishte viktimë e ...