Dardan Molliqaj

Dardan Molliqaj: Kurti po mendon që duke i refuzuar e duke i kritikuar ndërkombëtarët, e përmirëson cilësinë e marrëveshjes

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, ka deklaruar se kryeministri, Albin Kurti po mendon që duke i refuzuar e duke i kritikuar ndërkombëtarët, do të mund të ndikojë që t’ia përmirësojnë cilësinë e marrëveshjes. Kurti nuk po e kupton se këto veprime të tij, vetëm e kanë përkeqësuar situatën. E ka edhe një kërkesë tjetër ky që është e mirë, por është gabim në rezultat. Po mendon që duke bërë veprime të tilla, duke bërë veprime në veri, duke refuzuar ndërkombëtarët, duke i kritikuar e duke i sharë ata, mos po ia përmirësojnë pak cilësinë e marrëveshjes, mos po ia ndërrojnë ndonjë hap për Kosovën por edhe për veti. Ama ky nuk po e kupton që krejt veprimet e tij në fund, rezultati është  gjithnjë e më keq se më parë. Sipas Molliqajt, janë tri pasoja me të cilat po përballet Kosova, shkaku i veprimeve të Kurtit. Veprimet policore në veri e kanë bind botën demokratike, që serbët në veri janë të rrezikuar, E dyta është që në rrafshin ndërkombëtar, e ke humbë besimin. E treta, si rezultat i këtyre, sekuencimi që po e bën BE-ja e po e mbështet fuqishëm Amerika, ka saktësuar, Dardan Molliqaj.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …