KEK
Fillimi / Lajmet / Deputeti i AAK-së, Haxhi Shala sot është intervistuar nga Gjykata Speciale dhe është mbrojtur në heshtje
Deputeti i AAK-së, Haxhi Shala sot është intervistuar nga Gjykata Speciale dhe është mbrojtur në heshtje

Deputeti i AAK-së, Haxhi Shala sot është intervistuar nga Gjykata Speciale dhe është mbrojtur në heshtje

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Haxhi Shala, sot është intervistuar nga Gjykata Speciale. Ai pas intervistimit ka deklaruar se është mbrojtur në heshtje dhe se ka shënuar vetëm emrin dhe mbiemrin. “Intervistimi shkoj mirë se vendosëm me avokatin ta shfrytëzojmë të drejtën të mbrohem në heshtje. I kemi dhënë disa shënime rreth emrit dhe mbiemrit dhe asgjë tjetër. Përderisa nuk kishim asnjë material as unë, as avokati pse jam ftuar si i dyshuar, e shfrytëzuam të drejtën për t’u mbrojtur në heshtje”, ka deklaruar Shala. Ai ka thënë se nuk e di se çfarë do të ndodhë tutje.

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja për Bashkim

Lëvizja për Bashkim mbajti Kuvendin e nëntë zgjedhor

Lëvizja për Bashkim mbajti kuvendin e nëntë zgjedhor. Gjatë mbledhjes, kryesisht u diskutua për Programin ...