Ardian Kastrati: Arrestimi i invalidit luftës, Faik Fazliut për qëllim final ka fyerjen dhe ushqimin e urrejtjes ndaj UÇK-së

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati ka kërkuar nga kryeministri Albin Kurti që të mos pranojë planin franko-gjerman

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati ka kërkuar nga kryeministri Albin Kurti që të mos pranojë planin franko-gjerman, sepse Kosovës po i kërkohet të harrojë krimet që ka bërë Serbia gjatë luftës së fundit. Kurti nesër duhet me zë e figurë ta bëjë të qartë se nuk pranojmë pikën që na kërkon t’i harrojmë krimet e Serbisë mbi ne. Të tjerat analizohen e diskutohen. Ai konsideron  se Serbisë i konvenon ky dokument, sepse ajo ka kryer gjenocid ndaj shqiptarëve dhe se me fushata të tilla ka arritur që të dërgojë në Gjykatën Speciale shumë ushtarë të UÇK-së. Ndërkombëtaret e bënin këtë në emër kinse të drejtësisë e Serbia dihet se ku e kishte interesin. Veç drejtësi këtu nuk ka pas. Më shumë është dënuar UÇK për “krime lufte” në Kosovë se sa Serbia për komplet krimet e saj që i ka bërë në Slloveni, Kroaci, Bosnjë e në Kosovë”, ka nënvizuar deputeti Ardian Kastrati.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit lidhur me Kosovën, e pasqyron fytyrën e vërtetë të kësaj qeverie

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, pas publikimit të raportit të Departamentiti Amerikan të Shtetit lidhur …