Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi: Ajet Potera është gati për ta udhëhequr më Besianën

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi: Ajet Potera është gati për ta udhëhequr më Besianën

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës, Rexhep Selimi, ka thënë se kjo lëvizje është drejt fitores më 22 tetor në qytetin e Besianës. Ai ka shkruar në llogarinë e vet në “Facebook” se Ajet Potera është gati për ta udhëhequr këtë komunë.

“Ajet Potera gati për udhëheqjen me Komunën e Besianës. Lëvizja drejtë fitores në Besianë. 10 me Zemër”, ka shkruar Selimi.

 

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …