Dmytro Kuleba: Jemi mirënjohës për përpjekjet e Shqipërisë për paqen në Ukrainë! Mbështesim integrimin në BE

Dmytro Kuleba: Jemi mirënjohës për përpjekjet e Shqipërisë për paqen në Ukrainë! Mbështesim integrimin në BE

Ministri i Jashtëm i Ukrainës, Dmytro Kuleba ka vlerësuar Shqipërinë për përpjekjet e saj për vendosjen e paqes në Ukrainë, pas agresionit rus.

Në një postim të ndarë në Twitter, Kuleba ka ndarë një foto gjatë takimit me ministren Olta Xhaçka, duke falenderuar rolin e vendit tonë brenda Organizatës së Kombeve të Bashkuara, në mbështetje të Ukrainës.

Ai shkruan se pajtohet për rrugëe e integrimit të Ukrainës dhe Shqipërisë në Bashkimin Europian.

“Rusia duhet të izolohet më tej derisa të përfundojë agresionin e saj. Mirënjohës për përpjekjet e Shqipërisë brenda OKB-së për të kërkuar paqen për Ukrainën. Ne  pajtohemi që rrugët e integrimit të Ukrainës dhe Shqipërisë në BE

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …