Drejtori i Arsimit dhe Kulturës në Kaçanik vizitoi Shtetet e Bashkuara të Amerikës me ftesë të Departamentit Amerikan të Shtetit

Drejtori për Arsim dhe Kulturë në Komunën e Kaçanikut Enver Kamishi, me ftesë të Departamentit Amerikan të Shtetit, ka bërë një vizitë studimore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjatë kësaj vizite drejtori është takuar me përfaqësues institucionesh arsimore dhe shkëmbeu përvoja të ndryshme. Drejtori u takua me drejtoreshën e Arsimit të Atlantës. Takimi u mbajt në kabinetin e drejtoreshës Melanie Velez, ndërsa temë e diskutimi ishte mënyra e funksionimit të sistemit arsimor në këtë shtet si dhe bashkëpunimi me komunitetin, biznesin, policinë dhe prindërit.

Po ashtu gjatë kësaj vizite drejtori Kamishi u takua edhe me përfaqësuesin e State Departamentit Michael C. Duffin, ndërsa vizitoi edhe disa institucione arsimore ndërkombëtare, Institutin për Studime Globale, Departamentin Amerikan të Arsimit etj.

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …