Drejtori Burim Bajrami vizitoi fidanishten “Haxha”, zotohet për mbështetje me pajisje pune

Siç tashmë është bërë zakon, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami këtë fundjavë, vizitoi fidanishten “Haxha” në Slivovë të Ferizajt, ku pa nga afër punën e angazhimin familjar të familjes Haxha, të cilët merren me kultivimin e fidaneve të mollës dhe qershisë, duke bërë furnizimet për tregun vendor. Drejtori Bajrami, me këtë rast vuri theksin tek mbështetja që ka ofruar drejtoria që udhëheqë për këtë sektor, gjersa u zotua se kjo mbështetje do të shumëfishohet në të ardhmen duke mbështetur këtë biznes por edhe këtë sektor në përgjithësi me pajisje më të avancuara pune.

May be an image of 5 people and tractor

Kontrolloni gjithashtu

Në 26-vjetorin e rënies u përkujtuan heronjtë e lirisë Feim Gashi, Përparim Thaçi dhe Sakip Bellaqa

Me rastin e 26-vjetorit të rënies heroike në fushë të nderit të Heroit të Kombit, …