valamobile
akp deri me 23 janar
kek baner i ri
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Drejtori i Bordit të “Trepçës”, Ardian Syla, i fton punëtorët që t’i kthehen punës dhe të tërhiqen nga kërkesat
Drejtori i Bordit të “Trepçës”, Ardian Syla, i fton punëtorët e kësaj ndërmarrje t’i kthehen punës dhe të tërhiqen nga kërkesat

Drejtori i Bordit të “Trepçës”, Ardian Syla, i fton punëtorët që t’i kthehen punës dhe të tërhiqen nga kërkesat

Drejtori i Bordit të  “Trepçës”,  Ardian Syla, ka theksuar se “për t’i hapur rrugë zhvillimit të ndërmarrjes është zbatimi në plotni i Ligjit për ‘Trepçën’”. Ai  ka theksuar po ashtu se “humbjet të cilat janë duke u shkaktuar nga greva rrezikojnë likuiditetin financiar të ndërmarrjes,  duke rrezikuar edhe pagat e punëtorëve”. Syla po ashtu,  bëri ftesë tek minatorët që t’i kthehen punës. “Ftojmë gjithë të punësuarit në ndërmarrjen “Trepça” që t’i kthehen punës dhe të tërhiqen nga kërkesat të cilat janë të parealizueshme,  si dhe në dëm të ndërmarrjes dhe vet punëtorëve”, ka shkruar Syla.

Kontrolloni gjithashtu

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet e gjithë veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të aktiviteteve tradicionale kulturore “Flaka e Janarit” me kënaqësinë më të madhe ju ...