Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Edhe gjatë ditës se sotme vazhdojnë aktivitetet me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës
Edhe gjatë ditës se sotme vazhdojnë aktivitetet e ndryshme me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës

Edhe gjatë ditës se sotme vazhdojnë aktivitetet me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës

Me rastin e 20 vjetorit të themelimit, Policia e Kosovës po organizon aktivitete të ndryshme të cilat kanë nisur nga e shtuna dhe do të përfundojnë të premten. E gjithë këto organizime përgjatë një jave po behën në shënimit të këtij 20 vjetori jubilar. Sot prej orës 11:00 deri në orëm 13:00 do të mbahen aktivitete policore në kryeqytet, saktësisht në sheshin “Zahir Pajaziti”. Po ashtu, do të ketë edhe gara vrapimi në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka shqyrtuar shkresën drejtuar komisioneve për politikë të ...