KEK
Fillimi / Lajmet / Edhe në Bullgari, pro rusi Rumen Radev, fitoi sot zgjedhjet presidenciale me 58 për qind të votave
Edhe në Bullgari, pro rusi Rumen Radev, fitoi sot zgjedhjet presidenciale me 58 për qind të votave

Edhe në Bullgari, pro rusi Rumen Radev, fitoi sot zgjedhjet presidenciale me 58 për qind të votave

Kryeministri i Bullgarisë,  Bojko Borissov, ka bërë të ditur  se në mbledhjen e parë të Parlamentit do të paraqesë dorëheqjen, pas humbjes së kryetares së Parlamentit, Cetska Taçeva, e cila ishte paraqitur nga Partia Qytetarët për Zhvillimin Evropian, si kandidate në zgjedhjet e sotme presidenciale në Bullgari. Pasi kandidati i paraqitur nga opozitarët, nga Partia Socialiste e Bullgarisë, Rumen Radev, i afërt me Moskën, fitoi sot zgjedhjet presidenciale duke marrë 58 për qind të votave, kryeministri Borisov duke vënë në dukje se do të mbante premtimin e dhënë më parë për dorëheqje tha se “tashmë jemi opozitë me pëlqimin dhe vullnetin e popullit”.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...