Edhe në Tushilë kanë filluar punimet për ndërtimin e urës së shkatërruar

Edhe në Tushilë të komunës së Skenderajt, pas Kllodernicës dhe Kuçicës, kanë filluar punimet për ndërtimin e urës së shkatërruar si pasojë e përmbytjeve të fillimvitit të kaluar, për të kthyer në normalitet lëvizjen e lirë për një pjese të madhe të banorëve, qarkullimi i të cilëve ishte vështirësuar tej mase nga dëmtimi i urës së fshatit dhe infrastrukturës tjetër përcjellëse.

Mund të jetë një imazh i 1 person

Kontrolloni gjithashtu

Panairi i Bizneseve Artizanale në Ferizaj!

Komuna e Ferizajt fton të gjithë bizneset dhe dashamirësit e produkteve artizanale të marrin pjesë …