leoni

Edhe një lajm i mirë për Qeverisjen e komunës së Skenderajt

Edhe një lajm i mirë për Qeverisjen e komunës së Skenderajt! Këtë herë nga Zyra Kombëtare e Auditimit, e cila pas procesit të auditimit për vitin 2023, ka nxjerr raportin zyrtar në të cilën komunën e Skenderajt e vlerëson (me: opinion amodifikuar) në nivele të larta të menaxhimit të pasqyrave finaciare, sipas standarteve ndërkombëti

E gjithë kjo falë përkushtimit tonë të përbashkët dhe të përgjegjshëm! Ka thënë kryetari Nura.

Mund të jetë një imazh i plan, amë e biletës dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Panairi i Bizneseve Artizanale në Ferizaj!

Komuna e Ferizajt fton të gjithë bizneset dhe dashamirësit e produkteve artizanale të marrin pjesë …