Edi Rama: Kosova ka hyrë në një cikël të rrezikshëm duke e bërë politikën e brendshme të jashtme dhe të kundërtën e saj

Edi Rama: Kosova ka hyrë në një cikël të rrezikshëm duke e bërë politikën e brendshme të jashtme dhe të kundërtën e saj

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka folur lidhur me iniciativën e Ballkanit të Hapur dhe raportin me Qeverinë e Kosovës. Ai e argumentoi këtë deklaratë me faktin që prej vitesh në Kosovë politika e jashtme po bëhet e brendshme dhe anasjelltas, duke i bërë gjithmonë e më nervozë partnerët ndërkombëtarë. “Kosova ka hyrë në një cikël të rrezikshëm duke e bërë politikën e brendshme të jashtme dhe politikën e jashtme të brendshme. Jo sot, por prej vitesh është bërë politika e jashtme, politikë e brendshme. As e ka penguar Serbinë që të vazhdojë me zhvillimet e veta dhe ndoshta është vendi që ka patur zhvillim të rëndësishëm në raport me veten, as e çon përpara kauzën e vet duke i bërë gjithmonë e më nervozë partnerët ndërkombëtarë. Ka patur gjak thoni ju”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata Krimet e Luftës, në Gjakovë, dorëzoi kallëzim penal në Prokurorinë Speciale kundër serbit, Bozhidar Deliq

Shoqata Krimet e Luftës, në Gjakovë, dorëzoi kallëzim penal në Prokurorinë Speciale kundër serbit, Bozhidar Deliq

Shoqata Krimet e Luftës në Gjakovë, ka dorëzuar të martën kallëzim penal në Prokurorinë Speciale …