Enver Hoxhaj

Enver Hoxhaj: Kosova deri hënën ka pasur mundësi të marrë njohjen e pesë shteteve të Bashkimit Evropian

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se Kosova deri hënën ka pasur mundësi të marrë njohjen e pesë shteteve të Bashkimit Evropian (BE) që deri më tani nuk e njohin shtetin tonë “për shkak të rënies strategjike të Rusisë dhe izolimit të Serbisë”. Ai ka thënë se qëndrimi i kryeministrit të Spanjës në Tiranë dhe ai i ministrit të jashtëm grek në Vietnman, kanë qenë kundër njohjes së pavarësisë, dhe sipas tij, këto e “varrosë përfundimisht një moment dhe shanse historike për një kohë të gjatë”. Argumenti i rrejshëm i tyre kur GjND-ja e ka vulosur ligjshmërinë e pavarësisë sonë, është vetëm hipokrizi dhe është vetëm në shërbim të Rusisë dhe assesi të BE-së! Koha para nesh është një kohë e vetmisë dhe papërgjegjësisë së qeverisë Kurti”, ka shkruar Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …