Enver Hoxhaj: Vetëm PDK-ja sjell investimet gjermane në Kosovë dhe hap vende të reja të punës

Enver Hoxhaj: Vetëm PDK-ja sjell investimet gjermane në Kosovë dhe hap vende të reja të punës

Kandidati për kryeministër nga PDK-ja , Enver Hoxhaj përmes një shkrimi ka thënë se investimet gjermane përveç se do ta rimëkëmbin Kosovën, ato do të jenë orientim politik dhe përmirësim i imazhit  të Kosovës kudo në botë. Përmes një bisede me kryesuesin e Bordit të “FAKT AG”, Hubert Kemper, Hoxhaj ka thënë se kanë biseduar për mundësinë e inversimeve milionëshe gjermane në Kosovë, të cilat sipas tij, do të krijojnë vende të reja të punës. Për të mbështetur investimet gjermane në Kosovë, voto PDK me numrin 134, ka shkruar,  Enver Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …