Fadil Nura dhe Sami Lushtaku, kanë mirëpritur sot në një takim, Vlora Çitakun, Ramiz Lladrovcin dhe Abelard Tahirin

Fadil Nura dhe Sami Lushtaku, kanë mirëpritur sot në një takim, Vlora Çitakun, Ramiz Lladrovcin dhe Abelard Tahirin

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura dhe nënkryetari Sami Lushtaku, kanë mirëpritur sot në një takim nënkryetaren e parë të Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, kryetarin e Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe deputetin e Kuvendit të Kosovës, Abelard Tahiri. Gjatë këtij takimi është diskutuar për bashkëpunimin e deritanishëm mes të Komunës së Skenderajt dhe Drenasit. Të dy kryetarët janë pajtuar që të vazhdohet bashkëpunimi edhe në të ardhmen, dhe të shikohen mundësitë e realizimit të projekteve kapitale në të mirë të qytetarëve dhe në funksion të zhvillimit ekonomik të Komunës së Skenderaj dhe të Drenas.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Jack Smith, habitet pse në Kosovë është një grup "njerëzish të fuqishëm" që nuk e duan Gjykatën Speciale

Prokuroria e Gjykatës Speciale tërhiqet edhe nga një rast, “një viktimë” që pretendohej se ishte vrarë nga krerët e UÇK-së

Gjyqtari i Procedurës Paraprake të Gjykatës Speciale, Nicolas Guillou, ka miratuar kërkesën e Prokurorisë Speciale …